Christofer Bengtsson

Bild på Christofer Bengtsson

070-188 15 18

christofer.bengtsson@reply.se

Reply Redovisning & Revision i Halland AB

www.reply.se

Spetskompetens
Redovisning. Starta företag. Enskild firma. Ekonomi. Affärsplan.

Vilken typ av frågor kan företagaren bolla med dig?
Hjälp att starta företag, Bokföringsprogram, personal och lönefrågor, skillnad på enskild firma och aktiebolag etc.

Vad kan företagaren förvänta sig vid mötet med dig?
Att träffa en trevlig och öppen person som tidigare drivit företag, har en gedigen utbildning inom Ekonomi och juridik och jobbat tillräckligt länge för att kunna leverera.

Hur önskar du att företagaren förbereder sig inför mötet med dig?
Jag skulle vilja att personen försöker ta reda på vad hon eller han behöver hjälp med så att vi tillsammans kan lösa det.

Vilken känsla vill du att företagaren tar med sig från ert möte?
Att deras frågor är besvarade och att de kan fortsätta sin dag med ett problem mindre.

Beskriv dina styrkor som rådgivare
Tycker det är roligt med entreprenörskap, tycker om att träffa människor och går mycket kurser för att kunna leverera bra kunskap till mina kunder. Har en bakgrund som egenföretagare och på så sätt har jag en bra förståelse för det är att driva företag och att det kan vara tufft psykiskt ibland med personal.

Ger konsultstöd på följande språk
Svenska, engelska.

Rådgivningen kan handla om vilka uppgifter som ska anges när du ansöker om ett Coronastöd för ditt företag. Det kan även handla om rådgivning till dig som redan har sökt ett Coronastöd och som behöver komplettera din ansökan. Eller om mer generella funderingar kring Coronastöden, till exempel om du har möjlighet att söka Coronastöd för ditt företag.

Om din rådgivning gäller en skarp ansökan om Coronastöd, är det viktigt att komma ihåg att det är du själv som fyller i ditt företags ansökan, men genom Timbanken får du råd och guidning kring vilka uppgifter det är som efterfrågas och som du ska ange i din ansökan.