Hanna Plymouth

Bild på Hanna Plymouth

072-730 42 42

H Plymouth Utveckling AB

www.hplymouthutveckling.se

Facebook:Facebook
LinkedIn:LinkedIn
Instagram:Instagram

Spetskompetens
Säljmötet. Marknadsföring. Säljande offert. Prissättning. Ta betalt. Kundens behov. Betalt under produktutveckling.

Vilken typ av frågor kan företagaren bolla med dig?
Alla frågor som rör den egna och bolagets utveckling. Allt ifrån detaljfrågor som säljmötet (live eller digitalt), prissättning, offerter, att sälja på hemsidan, försäljning och utveckling, till övergripande och strategiska frågor som ledarskap, lönsamhet, tillväxt och innovation.

Vad kan företagaren förvänta sig vid mötet med dig?
Min hela uppmärksamhet och allt fokus på sin verksamhet. Jag är nyfiken och professionell. Jag ställer många frågor och inte alla kommer att vara lätta att svara på. De viktigaste frågorna är de som du inte själv hade kommit på att du skulle ställa. Jag har lång erfarenhet som rådgivare och coach och du får tillgång till allt det jag kan.

Hur önskar du att företagaren förbereder sig inför mötet med dig?
Om du har en väldigt specifik frågeställning är det förstås bra om du har tänkt igenom den. Men om du inte har det, eller känner dig osäker på vilken väg du vill gå så gör det inget alls. Vi tar det från den situation där du är just nu och börjar tillsammans gå i den riktning du vill.

Vilken känsla vill du att företagaren tar med sig från ert möte?
Jag vill att du har med dig den känsla som är viktigast för att just du ska lyckas på ditt sätt. Jag vill att ögonen ska glittra och att du känner dig energirik och kompetent.

Beskriv dina styrkor som rådgivare
Jag har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av att hjälpa ledare och företagare att utvecklas. Jag coachar dig som leder en större organisation likväl som dig som är enmansföretagare. Jag är nyfiken, kunnig, professionell och bra på att ställa utmanande frågor. Jag hjälper dig att hitta till din energi, och göra företagande precis så roligt som det ska vara.

Ger konsultstöd på följande språk
Svenska, engelska, norska, danska.